Trespiler i himling og på vegg

Våre spilepaneler gir et eget estetisk, stilrent og moderne uttrykk i himling, på vegg eller som sengegavl. Trespiler er også et bærekraftig naturprodukt som gir et bedre inneklima. Spilene bryter og demper i tillegg effektivt lyd – spesielt med underliggende akustikkduk eller akustiske absorbenter.

Som himling kan man skru AssemblePanel elementer direkte til dekke eller stenderverk eller man kan benytte et T-profilsystem og montere AssemblePaneler i eller hektet på under T-profil systemet.

På veggen gir spile-elementer med bakliggende akustiske veggabsorbenter eller isolasjonsplater og akustikkduk veldig gode akustiske egenskaper.

Tresorter og overflater
Vi kan levere trespiler i en rekke ulike treslag, dimensjoner og overflatebehandlinger som klarlakk, hvitpigmentering, beis, olje eller brannimpregnering. Spilene kan være glattkantkant (skarpe hjørner) , svakt avrundet kant, eller profilert etter eget ønske.

Spilestørrelser og mellomrom
Her er det ingen grenser for hva som kan bygges. Det benyttes gjerne spiler i eik, bøk, bjørk eller furu og ofte med høyde på mellom 12 og 25mm og bredde mellom 30 og 70mm og avstand mellom spilene mellom 10 og 60mm. Men her er det bare fantasien (eller lommeboka) som setter grenser. Større avstand mellom spilene gjør at materialforbruket går ned og spilhimlingen eller trespilepanelet blir billigere. En typisk trespilehimling i fingerskjøtt kvistfri furu og overliggende akustikkduk 21×34 cc60 (26mm mellomrom) vil komme på ca Kr. 1500,- eks. MVA pr. kvm (2020). Vi kan også montere i østlandsområdet. Spør oss om et uforpliktende tilbud på ditt prosjekt med eller uten montering. Sjekk også ut prisene i nettbutikken.

Montering og systemer
I kontorbygg, offentlige bygg og skoler er det ofte behov for tilgang til tekniske installasjoner over himling og det er store krav til akustisk demping. Her legges det ofte en sort T-profil himling og trespilene monteres som demonterbare elementer under denne himlingen. Steder hvor det er mindre krav til lyddemping eller tilgang til tekniske installasjoner monteres ofte et profilsystem og trespile-elementer med overliggende akustikkduk skrues med skjulte skruer til profilsystemet som man gjør med gipshimlinger eller vegger. Dersom det ikke er behov for tilgang til overliggende systemer kan man eventuelt montere et stenderverk og skru trespilene direkte til dette med synlige skruer.

I vår nettbutikk kan du handle ferdige trespile-elementer direkte på nett. Ta kontakt for et prisoverslag ved større prosjekter eller spesielle krav. 

Under ser du bilder fra noen prosjekter med montering av trespiler.

Ta kontakt for uforpliktende tilbud eller befaring! 

AssemblePanel™

Vi produserer trespile-elementer for all slags bruk : himling, på vegg som sengegavl osv. Vi kan levere trespiler i nær sagt alle dimensjoner, treslag, overflatebehandlinger og innfesting systemer. Klikk på lenkene under for mer informasjon.

Previous slide
Next slide

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) slik at vi kan yte deg bedre service. Informasjonskapslene blir hovedsakelig benyttet for trafikkmåling og optimalisering av tjenesten.  Les mer

Kontakt Meg!

Jeg vil gjerne vite mer eller få et uforpliktende tilbud på mitt prosjekt. Fyll ut formularet under.

Assemble_Logo_Med_Tekst

Kontakt info:

Assemble Prosjekt AS
Fjuktjennveien 69, 1930 Aurskog
tor@assemble.no
+47 922 36 668