Vegg

Assemble Prosjekt AS leverer og monterer alle typer glassvegger, systemvegger og faste gipsvegger.

Glassvegger
Tradisjonelle glassvegger leveres med trekarm og er et monteringsvennlig system med stor grad av fleksibilitet. Kan leveres med forskjellige typer karmprofiler med hvit folie, bøk- eller bjørkfinér. Kan også leveres med grunnfolie som kan lakkeres i ønsket RAL farge. Leveres standard med 4-6mm herdet glass (24 dB) og minimum 8,76mm laminert glass ved 34 dB. Dører kan være tette, med ramme og glass eller f.eks skyvedør. 

Glass i glass er vegger i helglass uten ramme som monteres i profiler mot tak og gulv. Dette skaper et moderne uttrykk og kan leveres med forskjellige dørløsninger.

System- og kontorskillevegger
Modulbaserte tette vegger med dukbelagte gipsplater med sparkelkant, rettkant, V-fas eller frest spor. Veggene tilfredstiller krav til lydreduksjon for kontor og møte-/stillerom i henhold til Norsk standard. Duken på platene er standard levert med hvit vinylbelegg men kan leveres i glassfiberstrie eller andre belegg og i ønsket RAL farge.

Faste gipsvegger
Vi kan også bygge vegger på plassen med stålstenderverk og skrudde gipsplater. Ta kontakt!

 

Previous slide
Next slide

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) slik at vi kan yte deg bedre service. Informasjonskapslene blir hovedsakelig benyttet for trafikkmåling og optimalisering av tjenesten.  Les mer

Kontakt Meg!

Jeg vil gjerne vite mer eller få et uforpliktende tilbud på mitt prosjekt. Fyll ut formularet under.

Assemble_Logo_Med_Tekst

Kontakt info:

Assemble Prosjekt AS
Fjuktjennveien 69, 1930 Aurskog
tor@assemble.no
+47 922 36 668