Himling

Vi leverer og monterer alle typer himlinger – Systemhimling, garasjehimling, metallkassetter, metallspiler eller trespiler i massivtre.

Himlingen har flere viktige funksjoner i et bygg. 

Lyddemping spesielt i åpne kontorlandskap, klasserom, auditorier og idrettshaller, der god lyd og optimal romakustikk har stor betydning for bruken av rommet. Romakustikken skal sikre tilfredsstillende lydforhold og god taleforståelse. Kravene til romakustiske forhold er ulike for ulike typer rom og bruksformål og reguleres ofte med bruk av nedforet eller fritthengende absorbenter. Vi i Assemble Prosjekt AS kan bistå med akustiske vurderinger og tiltak.

Design og estetikk er viktig for at lokalet skal fremstå med ønsket arkitektonisk uttrykk. Det finnes menger med forskjellige typer og farger. Ta kontakt med oss for en uforpliktende prat om hva som finnes og hva som kan passe for ditt prosjekt.

Skjuling og tilgang til tekniske installasjoner som ventilasjon og elektriske føringer. Himlingssystemene gjør det mulig å plukke ned enkeltplater når det er behov for vedlikehold og inspeksjon av de overliggende installasjonene. 

Oppheng og bæring av innfelte eller nedhengte lysarmaturer og lydanlegg. Bæresystemet til himlingen kan også dimensjoneres til oppheng av andre tunge elementer. Det er som regel greit å henge lettere elementer som f.eks plakater og bilder i et standard T-profilsystem i tillegg til lys-armaturer, ventilasjon etc.

Isolasjon av kalde områder som f.eks isolasjon av garasje mot overliggende leiligheter. Vi i Assemble Prosjekt AS er spesialister på levering og montering av garasjehimlinger. 

Noen himlingstyper

Vi er spesialister på spilehimling og du kan kjøpe våre egne produkter direkte i vår shop eller kontakt oss for uforpliktende tilbud på hva du trenger. Gode betingelser for proffkunder!

Her finner du også lenker til ytterligere informasjon om noen utvalgte himlinger som vi kan levere og montere. Klikk på elementene i listen under for mer informasjon.

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) slik at vi kan yte deg bedre service. Informasjonskapslene blir hovedsakelig benyttet for trafikkmåling og optimalisering av tjenesten.  Les mer

Kontakt Meg!

Jeg vil gjerne vite mer eller få et uforpliktende tilbud på mitt prosjekt. Fyll ut formularet under.

Assemble_Logo_Med_Tekst

Kontakt info:

Assemble Prosjekt AS
Fjuktjennveien 69, 1930 Aurskog
tor@assemble.no
+47 922 36 668