Previous slide
Next slide

Trespiler

Trespiler er et moderne og bærekraftig naturprodukt. Spiler gir et eget estetisk, stilrent og moderne uttrykk til himling og vegg.

Trespiler gir et bedre inneklima og bryter og demper effektivt lyd – spesielt med underliggende akustikkduk eller bakenforliggende akustiske absorbenter.

AssemblePanel™

Vi produserer trespile-elementer for all slags bruk : himling, på veggen eller som sengegavl osv. Vi kan levere trespiler i nær sagt alle dimensjoner, treslag, overflatebehandlinger og innfesting systemer. Klikk på lenkene under for mer informasjon.

 Spiler for himling med synlige profiler

AssemblePanel – Trespile plater for montering i synlig (eksisterende) T24 profilsystem – Et unikt produkt for å friske opp himlingen på kontoret, møterommet eller over kaffekroken.

Finnes i modulen 600×600 eller 1200×600 med kant E for underliggende trespiler eller kant A for spiler i samme nivå som T profilsystemet.

Bildet viser 600×600 kant E

Spiler for himling med skjulte profiler

AssemblePanel – Trespile elementer for skjult innfesting. Monteres som demonterbare elementer i T35 profilsystem eller skrudd direkte. 

Bildet viser 1200×600 demonterbare elementer i hvitlasert furu montert i overliggende T35 profilsystem

Spilepaneler for vegg

AssemblePanel – Trespile elementer for montering på vegg. Skjult montering med skruer eller demonterbare elementer med fransk oppheng.

Bildet viser elementer 2400×600 i oljet osp. Benker bygget med tilpassede AssemblePanel elementer. Plassbygget bue mellom bakvegg og himling.

Tresorter og overflater
Vi kan levere trespiler i en rekke ulike treslag, dimensjoner og overflatebehandlinger som klarlakk, hvitpigmentering, beis, olje eller brannimpregnering. Spilene kan være glattkantkant (skarpe hjørner) , svakt avrundet kant, eller profilert etter eget ønske. Trespiler kan også monteres på ulike måter med forskjellig spileavstand, forskjellige trespile bredder og kanskje forskjellige treslag blandet sammen for å gi spennende skyggespill og effekter.

Spilestørrelser og mellomrom
Her er det ingen grenser for hva som kan bygges. Det benyttes gjerne spiler i eik, bøk, bjørk eller furu og ofte med høyde/dybde på spilene mellom 12 og 25mm og bredde mellom 30 og 70mm. Avstand mellom spilene er gjerne mellom 10 og 50mm. Men her er det bare fantasien (eller lommeboka) som setter grenser. Større avstand mellom spilene gjør at materialforbruket går ned og spilehimlingen eller trespilepanelet blir billigere.

I himling brukes ofte spiler 21×34 cc60 som gir mellomrom på 26mm. Modulmål 21×43 cc60 (mellomrom 17mm) er ofte brukt på vegg. 

Vi kan montere over hele østlandsområdet basert på forbrukte timer. Spør oss om et uforpliktende tilbud på ditt prosjekt. Ta kontakt og sjekk nettbutikken.

Montering og systemer
I kontorbygg, offentlige bygg og skoler er det ofte behov for tilgang til tekniske installasjoner over himling og det er store krav til akustisk demping. AssemblePanel er utviklet for montering i overliggende systemhimling med skjult eller synlig T profilsystem  Steder hvor det er mindre krav til lyddemping eller tilgang til tekniske installasjoner monteres ofte trespile-elementene med synlige skruer til stenderverk/profiler. 

På vegg monteres elementene demonterbart med fransk oppheng eller skrues direkte til bakenforliggende stenderverk.  

I vår nettbutikk kan du handle standard ferdige trespile-elementer direkte på nett. Vi kan produsere det meste etter dine ønsker – Gjerne elementer tilpasset dine mål – lett å montere! Ta kontakt  for et prisoverslag for tilpassing, ved større prosjekter eller spesielle krav.

Våre samarbeidspartnere

De KAN trespiler

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) slik at vi kan yte deg bedre service. Informasjonskapslene blir hovedsakelig benyttet for trafikkmåling og optimalisering av tjenesten.  Les mer

Kontakt Meg!

Jeg vil gjerne vite mer eller få et uforpliktende tilbud på mitt prosjekt. Fyll ut formularet under.

Assemble_Logo_Med_Tekst

Kontakt info:

Assemble Prosjekt AS
Fjuktjennveien 69, 1930 Aurskog
tor@assemble.no
+47 922 36 668