Assemble Prosjekt AS har skrevet kontrakt med RUTA Entreprenør AS om levering og montering av himlinger og glassvegger på Meldal Helsetun.

Netto kontraktsum er rundt 7 mill NOK. og omfatter innvendige himlinger i trespiler (AssemblePanel), innvendige himlinger i mineralull fra GLAVA med skjult og synlig T-profilsystem samt utvendige himlinger med metallspiler. Glassveggene er produsert av Bergen Bygginnredning AS. 

Totalt klimatisert areal er på ca 9.600 kvm BTA. Det skal etableres 50 omsorgsboliger i bofelleskap, 25 institusjonsplasser for korttidsopphold og rehabilitering, samt samlokalisering av kommunale helsetilbud som dagsenter, hjemmetjeneste, legekontor, helsestasjon, psykisk helse, fysio-/ergoterapi, produksjonskjøkken og bydelskafe.

Det skal bygges i to faser. Første byggetrinn etableres nord for dagens sykehjem som samtidig skal være i bruk. Deretter foretas driftsetting av bygget og overflytting av beboere fra eksisterende sykehjem.

Andre byggetrinn starter med rivning av eksisterende bygningsmasse og ferdigstilling av de resterende deler av nybygget.

Previous slide
Next slide

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) slik at vi kan yte deg bedre service. Informasjonskapslene blir hovedsakelig benyttet for trafikkmåling og optimalisering av tjenesten.  Les mer

Kontakt Meg!

Jeg vil gjerne vite mer eller få et uforpliktende tilbud på mitt prosjekt. Fyll ut formularet under.

Assemble_Logo_Med_Tekst

Kontakt info:

Assemble Prosjekt AS
Fjuktjennveien 69, 1930 Aurskog
tor@assemble.no
+47 922 36 668